NASI AYAM PENYET KG MASJID, TELUK RAMUNIA, PENGERANG, JOHOR

9 April 2017- Kedai yang sangat dikenali oleh semua penduduk di kawasan Teluk Ramunia dan penduduk luar kerana masakannya yang sangat sedap dan harganya adalah mampu milik untuk semua golongan lapisan masyarakat.  Pelbagai menu yang lain yang disediakan oleh peniaga ini, diantaranya ialah Nasi Ayam Penyet Ikan Keli dan Nasi Ayam Burung Puyuh. Sebarang maklumat tambahan boleh hubungi maklumat yang diberikan di bawh :

Alamat : Kg Masjid, 81620 Pengerang, Johor
                       Masa : 11:00 pagi - 9:00 malam

nasi ayam penyet

JADE GARDEN SEAFOOD

JADE GARDEN SEAFOOD CORNER

17 Mac 2017 - Jade Garden merupakan sebuah kedai makanan laut yang pertama yang ada di Sungai Rengit, Pengerang Johor. Kedainya mempunyai kelengkapan yang baik seperti penghawa dingin dan mempunyai dewan yang besar untuk kemudahan pelanggannya membuat aktiviti makan bersama keluarga yang besar . Makanan yang dihidangkan juga mempunyai pelbagai pilihan yang boleh dibuat oleh pelanggan yang datang. Selain itu, harga yang ditawarkan sangatlah berpatutan kepada pelanggan. Sebarang pertanyaan boleh menghubungi maklumat yang diberikan di bawah :

Lokasi : Jalan Siakap 1, Sungai Rengit, Pengerang, Johor
No.tel : 07-826 5460