TANJUNG SEPANG TELUK RAMUNIA

Tanjung Sepang Beach Resort (TS Beach Resort) terletak di Kota Tinggi, tempat pelancongan popular di negeri Johor,Malaysia. Terletak di sepanjang pantai yang indah, ia adalah tempat percutian yang sempurna dari hiruk-pikuk bandar.

 

Resort ini dibina di atas landskap dirancang dengan baik dilengkapi dengan kolam renang yang besar, dewan fungsi, gaya-park kawasan umum dan 37 gaya-chalet bilik resort. Terdapat 5 jenis bilik yang luas untuk pilihan anda, semua sepenuhnya berhawa dingin dengan TV, pemanas air dan kemudahan bilik mandi juga disediakan. Set terdiri daripada resort ini adalah ideal untuk lawatan keluarga, perjalanan bersama rakan terbaik dan percutian bersama syarikat tertentu.

 

Apakah aktiviti-aktiviti untuk pelancong di Pantai Tanjung Sepang Resort? Boleh melihat pemandangan yang menakjubkan dari matahari terbit pada waktu pagi. Selepas itu anda boleh juga merancang aktiviti sepanjang hari anda seperti permainan atau program pembinaan pasukan di kawasan umum, berjalan-jalan di sepanjang pantai berpasir putih merasakan angin, parti barbeque, sesi karaoke dan lain-lain. Tempat ini amat sesuai untuk anda menghilangkan steres daripada kesibukan kerja serta boleh meluangkan masa bercuti bersama keluarga. Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi alamat tertera :

 

Lokasi : PTD 5063, Kampung Tanjung Sepang, Teluk Ramuia,81620 Pengerang,Johor

Tel :  019-763 9594

Email : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.